dinsdag 22 juli 2008

How to irritate people, Les 1

Daar het komkommertijd is, en ik niet elke blog over de tour wil schrijven (eigenlijk wel, maar je moet af en toe ook de realiteit onder ogen komen) een serie over hoe je iemand kan irriteren door slechts kleine acties. Ik zal geen CDA of Christenunie vingertje opsteken. Ik geef slechts suggesties.


Les 1; Lichaamsgeuren

Het is een feit, de mens stinkt. Daar kunnen we niet omheen. Het zijn voornamelijk zweetgeuren, zeker in de zomer of na gedane inspanningen. Zweet blijft overal achter, ook in de kleren van gisteren.


Dus als men mensen wilt irriteren doormiddel van je eigen lichaamsgeuren dan zijn er een aantal opties;


Optie 1; dagenlang dezelfde kleren dragen. Succes verzekerd, want niemand durft er wat van te zeggen. Mensen zullen denken dat je het thuis niet breed hebt.

Optie 2; Het niet gebruiken van Deodorant. Een simpele les, als je toch enigszins gesteld bent op persoonlijk hygiene en je niet steeds in het zelfde kloffie wilt lopen.

Optie 3; Waarom zou je nog een trainingspak kopen, je kan toch in je normale kloffie sporten. Daarna lekker in de drukke bus terug. Dan weet iedereen dat je gezond bezig bent geweest. Iedereen kan namelijk een trainingspak aandoen en beweren dat hij sport.




Tot de volgende les.


Geen opmerkingen: