woensdag 20 februari 2008

Soundbites; 2.1 kinderen


Rouvoet wil meer kinderen
Nederlanders mogen wel wat meer baby's maken. Dat vindt minister voor Jeugd en Gezin André Rouvoet. Meer kinderen kunnen volgens hem helpen om de kosten van de vergrijzing op te vangen.

Dit artikel stond gister in de pers. De regering bemoeit zich met het sexleven van de burger. Hadden we deze tijd niet al lang achter de rug. De revolutie van de jaren '60 had ons toch vrijheid gegeven om zelf te bepalen wat we met ons leven zouden doen. Nu, in het nieuwe millennium worden dingen rechtgezet door de Christen Democraten, de calvinisten die ons land nog steeds rijk is. De kerken schijnen leeg te stroomen, de kamerbanken zitten echter nog steeds vol met kerkgangers.

Een paar weken geleden was ik in Parijs. Er mocht niet meer gerookt worden in restaurants. Dit gaat ook gebeuren in Nederland. Bedankt Ab Klink, dat je het zo goed voor hebt met mijn gezondheid. Ik weet inderdaad dat roken slecht is. Ik vroeg me af wat de volgende stap zou zijn. Ik had nooit verwacht dat een christelijke minister zou zeggen dat we meer zouden moeten neuken om precies 2.1 kinderen te krijgen. Niet omdat er meer zieltjes op aarde zou komen maar omdat het goed is voor de zorg. We moeten toch rekening houden met de vergrijzing. Dus hoe meer je neukt zonder condoom, hoe minder lang je later hoeft door te werken. Ach, het gaat er soms om hoe je dingen verpakt.

Ik weet nog dat er een tijd was dat Meneer pastoor bij mijn ouders over de vloer kwam. Het leek een beleefdheidsbezoek. Toendertijd was mijn broer rond de 2 jaar en alleen. Er waren geen broertjes of zusjes op komst. Daar maakte meneer pastoor zich zorgen over. Of mijn ouders niet nog een kind wilden. Dat leek hem toch een prima idee. Niet alleen voor mijn ouders, maar ook voor god almachtig. Nou was mijn vader een redelijk vroom man. Maar dat god, in de hoedanigheid van meneer pastoor, vond dat er te weinig te kinderen waren geproduceerd schoot hem toch in het verkeerde keelgat. Meneer pastoor werd verzocht het huis meteen te verlaten en niet meer terug te komen. Ik weet nog steeds niet dat dit de reden was dat er zeven jaar tussen mij en mijn broer zit.

Mijn vader gooide dus in de jaren zeventig Meneer pastoor het huis uit, het word dus tijd dat zijn nakomelingen, volgens Rouvoet 1.7, de minister voor jeugdzaken de deur wijst.
Daarnaast weet ik ook niet wat Rouvoet precies wilt. Hij begint eerst te klagen over een jaren '70 porno film vol met bossen schaamhaar. Nu vind hij dat er meer kinderen moeten worden gemaakt. Ik zou toch zeggen dat Deep troath een goede opwarmer is om inspiratie op te doen voordat je begint aan dat 2.1 kind. Of had de heer Rouvoet de film al gezien en zag dat het draaide om pijpen, en niet om neuken?

Geen opmerkingen: