donderdag 25 september 2008

USA Elections 2008; Introducing the Battlestar Democratia

Er zijn sommigen die geloven dat de democratie begon in het oude Atlantis. Dat het verder uitgebouwd werd door de inwoners van de stadsstaat Athene en Engeland. De Franse en de Amerikaanse revoluties brachten Democratie richting het volk. Andere geloven echter dat democratie ergens anders is ontstaan. Ver weg van onze aarde, ver weg van Atlantis, Athene en London. Ergens daarboven in de sterrenhemel zou democratie zijn ontstaan. En de uitvinders van de Democratie zijn nu op weg naar ons.

Van uit de sterren is de Battlestar Democratia onderweg. Het zusterschip van de beroemde Galactica zou zijn vernietigd door de Cyclonen. Echter na een eeuwenlange rondzwerving heeft de Democratia koers gezet richting Aarde, de laatste vesting van de mensheid.

Onder de bezielende leiding van Commander Obama trotseerd de Democratia meteorieten regens, zwarte gaten en andere ruimte gespuis om de aarde te ontzetten. De cyclons hebben een bom gelegd onder de economie van de Aarde. Tijdens de chaos die zou ontstaan zouden de cyclons de aarde willen vernietigen. Dit alles wil Commander Obama voorkomen.


Zijn grootste tegenstander zullen niet de cyclons zijn. Commander Obama is banger voor de soccermoms. Deze zouden zijn Battlestar en haar soldaten niet acceptere. Ze zouden eerder kiezen voor zijn concurrent, de kapitein van de USS Republic (bb69), McCain. Die tevens het ruime sop kiest richting Washington, ook het hoofddoel van Commander Obama.

Op de vlucht van de tirannieke Cyclonen, heeft de zoveelste Battlestar de ramkoers op de USS Republic ingezet. Deze eenzame queste heeft als doel, de Planeet Aarde.

Geen opmerkingen: