maandag 2 februari 2009

Ingezonden brief aan de Minister van Financiën

Aan de minister van Financiën te Den Haag

Geachte excellentie,

Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat adellijke personen minder belasting hoeven te betalen. Nu is het zo dat mijn familie altijd de koningen van het dorp werden, en worden, genoemd. Daarom beschouw ik mij dan ook als kroonprins. In het vervolg van de brief zullen wij dan ook het Koninklijke meervoud toepassen.

Wij willen dus ons vermogen verhuizen naar een aangenamer klimaat. Zowel financieel als meteorologisch. Wij dachten niet aan de kanaal eilanden. Het schijnt dat dit zogenaamde vogelaar wijken zijn. Kanaaleiland wordt het ook wel in de media genoemd. Wij willen hier niet mee geassocieerd worden. Daarnaast schijnt het er veel te regenen.

Ook dachten wij aan België. Dit landje valt ook af. Het is al overspoeld met fiscale asielzoekers. Met asielzoekers willen wij ons ook niet associëren. Daarom ziet u ons ook niet terug in België.

Wij dachten zelf aan Monaco. Een geweldig land aan de middellandse zee waar wij goed tot ons recht komen. En ons vermogen ook. Wij geven dan nu ook aan dat ons vermogen hiernaar toe verhuist. Wel willen wij graag een postadres in Nederland houden. Nu weten wij toevallig dat u nog een paleis heeft waarmee weinig word gedaan. Daarom willen wij graag van dit postadres gebruik maken.

Wij willen graag dat het vermogen, dat is opgebouwd door onzere voorvaderen, goed word beheerd. Wij willen u er opmerkzaam maken dat wij leiden aan de handicap van woordblindheid. Dit in combinatie met ons lidmaatschap van het Koninklijke huis maakt ons verplicht te verhuizen naar Monaco.

Wij hopen snel iets van u te horen. Daarom wachten wij met groot geduld uw antwoord af.


Met Koninklijke groet,

De Heer von Glazenap, Graaf van den drie Kronen, Ridder in het Bourgondische Cruis

Geen opmerkingen: