maandag 5 januari 2009

Bar-Dancing 'de Drie Poten'

Bier van de maand


De agenda voor de maand Januari
De bijkom maand

7 januari Nieuwjaarsborrel
Weer open na het reces. Alle Dennennaalden en vuurpijlen zijn opgeruimd. In de rookruimte kunt u nog uw laatste rotjes afsteken.

9 januari Disco
DJ Yasser en DJ Levi zijn de bom. Dansen op de vulkaan

10 januari Saturday Night Live
Cabaret groep RARA uit Nuth maakt haar debuut.

16 januari Disco
De totaal vergeten schrikkelseconde van het nieuwe jaar kan alsnog gevierd worden. DJ Zimmerman draait Mexicaanse afgewisseld met heerlijke Duitse Hoempapa

17 januari de Socialistische disco
Vraag u plaatje aan, discussieert erover in de groep en stem of de plaat wel mag worden gedraaid. DJ van Bommel is uw gastheer. Hij is de opperste sovjet betreffende de keuze van de plaat. Dames, let op uw eer!

23 januari A-Team Disco
Jaja, de jaren 80 revival. DJ Tatcher komt speciaal over vanuit het Verenigd Koninkrijk, Cowboy Ron begeleid haar met zijn gitaar.

24 januari Sir Winston Borrel
Whisky, pakken, hoge hoeden en dikke sigaren. Het is weer tijd voor de Winston Borrel. Rookverbod, als we allemaal heel stil zijn merkt niemand er wat van. Dit alles word begeleid door de mellow klanken van DJ Klink

30 januari Oud en nieuw opnieuw
Het is toch altijd leuk om oud en nieuw te vieren. DJ Tet bereidt u alvast voor op de maand Februari. Dat is toch echt een aanslag op uw lever!

31 januari Nauru dag
Vandaag vieren we de onafhankelijkheid van het Eilandje Nauru. Laat de Champagne kurken maar weer ontploffen. DJ Levi, DJ Yasser en DJ Klink geven acte de presance!

Geen opmerkingen: